ARMA3 RAVAGE MOD

Ovo je podforum koji prati vesti iz sveta arme i aktuelnih naslova kao što su ArmA2 i ArmA3

Moderator: Petar

ARMA3 RAVAGE MOD

PostPosted by Petar » October 15th, 2015, 9:51 amARMA3 RAVAGE MOD


Ravage je novi mod za ArmA3 koji je izašao upravo danas 12/10/2015 i koji doslovce u prevodu znači opustošiti, ali je možda ipak prikladnije reći da se taj mod zove Pustoš. Ovo je još jedan u seriji postapokaliptičkih modova u arma trojci sa zombi tematikom i preživljavanjem u pustoši koja je nastala nakon razaranja civilizacije od strane virusa koji je skoro sve pretvorio u hodajuće horde živih mrtvaca. Ko voli da gleda TV seriju "The Walking Dead" taj će sebe zasigurno pronaći u ovom modu i reći će "ovo moram imati". Za ljubitelje DayZ-ija ovo će biti posebna poslastica kada ovaj mod izađe iu multiplayer varijanti obzirom da za sada mod ima samo jednu singl player misiju koja je prilično zanimljiva.

Image

Osnovne karakteristike moda su ukratko sledeće: Glad i žeđ su sastavno povezani sa Arma 3 zamorom ili kako se to na engleskom kaže Fatigue-om, jer što se više zamarate to ćete više biti žedniji i gladniji. Takođe zamor je usko povezan ovde i sa težinom opreme koju nosite, što je vrlo realistično, pa ko nosi 30 i više kilograma opreme taj će se pre zamoriti, ožedneti i ogladneti nego onaj koji se kreće sa manje opreme, logično zar ne. Ukoliko ste povređeni jelo i piće koje budete našli kao loot (u prevodu plen) vratiće vam malu količinu zdravlja (s još većim bonusom ukoliko ste u blizini logorske vatre koju ste prethodno napravili jer je pečeno meso mnogo ukusnije i zdravije od sirovog pošto je termički obrađeno i lakše za probavu.
Revidž mod uključuje dinamički zombi spawn, a kada sunce zađe, više zombića će početi tumarati oko vas, jer kao što svi znamo zombiji ne vole da se nešto preterano sunčaju bez kreme za sunčanje zbog prevelikog UV zračenja. Mod takođe ima i svoj vlastiti sistem kolorizacije i osvetlenja kao i exile mod tako da sasvim fino dočarava atmosferu pustoši u kojoj ste zaglavili i gde morate kao Bear Grills koristiti svo svoje umeće i veštinu preživljanje da biste spasili svoju kožu u koju zombići žele da zariju svoje trule zube i tako vas inficiraju. Atmosferu pored ovih hodajućih mrtvaca upotpunjavaju i nasumične bande naoružanih preživelih koje će većinom želeti da vas ubiju, ali neki i da vam se pridruže tako da nije uvek pametno pucati po njima ukoliko niste sigurni koje su im namere.

Image

Kvaliteta ovog moda je očaravajući čak i za mene koji ne volim nešto preterano zombi tematiku i po meni zaslužuju ocenu 10/10, ali je preživljavanje u surovom i negostoljubivom okruženju ono što me je privuklo da isprobam i naravno prezentujem vama ovaj novi mod koji mnogo obećava i koji je toliko dobar da je stao u nešto manje od 100 mb. Pametni ljudi znaju da iskoriste ono što se već nalazi u armi! Sve čestitke kreatoru moda Haleks-u. Mod prati i dobro urađena i balansirana muzika i zvučni efekti kao i posebne mogućnosti koje ćete sami otkriti, a koje ne želim previše da vam otkrivam i tako pokvarim iznaneđenje. Videćete u modu i Gajgerove brojače za detekekciju radijacije, zaštitne maske koje su vam potrebne za preživaljavanje u kontaminiranim zonama i još mnogo, mnogo toga pa da ne dužimo priču, jer je i ovako već postala predugačka. Uživajte ... za mene je ovo bilo zasigurno "I must have this!". Mod možete preuzeti preko Six-a ili direktno preko ovog linka na Armaholiku.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

ARMA3 RAVAGE MOD

PostPosted by Petar » October 16th, 2015, 8:07 pmARMA3 RAVAGE MOD
SP & MP MISSION - DOCTOR X


Image


Ovo je nova misija koju sam pravio za ArmA3 Ravage Mod i može se igrati danima, ako ne i nedeljama u zavisnosti od toga koliko imate vremena i koliko sreće da pronadjete doktora nepoznatog imena i prezimena koji je u misiji dobio pseudonim Doctor X. Misija je SP i MP kompatibilna što znači da je možete igrati sami kao scenario ili sa društvom (do 5 igrača) u multiplejeru. Za igranje ove misije vam je potreban samo Ravage mod, a pored njega možete koristiti i recimo Task Force radio ako igrate u multiplejeru, takodje je kompatibilna sa TRYK uniformama i SP packom. U singlu imate samo jedan život ali se zato možete usnimavati, dok u multiju imate respawn u bazi ukoliko poginete. U bazi imate kompletnu logistiku, ali vozila su zbog višegodišnjeg rata izmedju NATO i CSAT snaga izuzetno retka, a dodatno su devasitirana zbog curenja radiacije zbog sabotaže nuklearne elektrane na Altisu. Ko voli horor žanr, zombije, preživljavanje i testiranje svih svojih sposobnosti i veština u armi za njega će ovo biti prava poslastica. Šta reći na kraju osim… uživajte u postapokaliptičnom svetu i testirajte sebe do kрajnјih granica.


Image

Prijatno igranje nakon što odgledate prvih 20 minuta uvodu u ovu misiju:Download misije odavde preko jednog od linkova ispod:

SP/MP mission Doctor X v.1.2 for ArmA3 Ravage Mod - last update 05.11.2015
SP/MP mission Doctor X v.1.2 for ArmA3 Ravage Mod - last update 05.11.2015
SP/MP mission Doctor X v.1.2 for ArmA3 Ravage Mod - last update 05.11.2015
SP/MP mission Doctor X v.1.2 for ArmA3 Ravage Mod - last update 05.11.2015


Image

Changelog for mission update to version 1.3

  - Fixed missing sound Contstruct
  - Fixed 120 sec penalty for KIA in MP
  - Repair center added to base
  - Virtual arsenal added to MHQ
  - Added question markers to narrow Doctor X position
  - Fixed modules bcs of mod update
  - Added more food & drink loot
  - Removed radiation zones
  - Added dark colour filter from Ravage mod

Installation:

Extract the .pbo file(s) to your Steam/SteamApps/common/ArmA 3/Missions folder for singleplayer.
Extract the .pbo file(s) to your Steam/SteamApps/common/ArmA 3/MPMissions folder for multiplayer/coop.
English language: Doxtor X is a new SP/MP mission I made for ArmA 3 Ravage mode and can be played for days, if not weeks, depending on how much time you have and how much luck you have to find a doctor with unknown name and surname who is in this mission got the pseudonym Doctor X. Mission is SP and MP compatible, which means that you can play alone as a scenario or with your friends (up to 5 players) in multiplayer. To play this mission you need only Ravage mode, and next to it you can use for example Task Force Radio if you play in multiplayer, and it is also compatible with TRYK uniforms and SP pack. In single player mission you have only one life, but you can save the game as many times you want, while in multiplayer you respawn (if you die) in the base near the combat hospital. The base have complete logistics, but vehicles are due to many years of war between NATO forces and CSAT extremely rare, and additionally damaged due to leake of radiation (Doctor X sabotaged the nuclear power plant on Altis. Who loves horror genre, zombies, survival and testing all survival abilities and skills this will be a real challenge for him. What to say at the end, except ... enjoy the post-apocalyptic world and test yourself to the limits. Enjoj playing this mission. Requirements for playing this mission is ArmA3 Ravage modImage

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija


Return to NOVOSTI IZ SVETA ARME - ARMA2 & ARMA3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron