NOVA MAPA ZA ARMA3 - TANOA OSTRVO

Ovo je podforum koji prati vesti iz sveta arme i aktuelnih naslova kao što su ArmA2 i ArmA3

Moderator: Petar

NOVA MAPA ZA ARMA3 - TANOA OSTRVO

PostPosted by Petar » June 14th, 2015, 8:18 pmARMA3 NOVA MAPA
PACIFIČKO OSTRVO 'TANOA'


Image

Kako nam javlja online PC časopis 'PC Invasion' ArmA3 će uskoro biti bogatija za novu mapu koja se zove 'Tanoa' i još po nešto pride (verovatno nove frakcije, vozila i tsl.) a sama mapa/ostrvo je locirano negde u južnom pacifiku sa dugom istorijom nasilja i sukoba oko resursa samog ostrva koje je bogato retkim rudama i mineralima, a po veličine je verovatno iste veličine kao Altis ili nešto izmedju Altisa i Stratisa (ove informacije još nisu procurele u javnost). Vegetacija ostrva u mnogome podseća na džunglovitu mapu 'Lingor' koju je napravio legendarni Icebraker i koja je bila zaista izazov za igranje, jer se u gustom rastinju teško vidi neprijatelj koji nosi kamuflažnu uniformu dok se ne oglasi pucnjavom, a tada je već kasno. No, bilo kako bilo svi smo voleli Lingor, Pantheru i Isla Dualu i prosto nam je žao zašto Icebreker nije obukao BIS-ov dres i zaigrao i u ArmA3 jer čovek je sa ljubavlju pravio predivne mape (Svaka čast Ice-u). Koliko je gusta vegetacija i kako izgleda unutrašnjost mape možete videti na ingame screenshootu ispod (kliknite za fotku da je uvećate).


Image

Koliko sam načuo iz arma zajednice i koliko sam do sada pročitao ostrvo u 2035 godini živi u harmoniji i miru, ima solidne prihode od turizma i prirodnih resursa, a kao nekadašnja kolonija Japana i kasnije nakon 2. Sv. Rata i kao zona uticaja SAD izraslo je u opšti socijalni kontrast gde manjina bogatih iskorištava većinu siromašnih (ovo kao da je sada pravilo svugde u svetu) tako da će to biti verovatno plodno područje za neke nove okršaje i sukobe u ArmA3 i verovatno je da ćemo imati uz samu mapu i neku regularnu vojsku dok će nasuprot njih biti neki pobunjenici, teroristi ili borci za slobodu u zavisnosti iz kog ugla gledate na stvar. Željno očekujemo ovu mapu pa ne čudi da vest koja je navodno o njoj slučajno procurila možda predstavlja i samo vešto smišljenu reklamu za novi DLC koji nam BIS sprema i koji verovatno neće biti besplatni update igre, već nešto što ćemo morati da kupimo (pored DLC Helikoptera i DLC Marksmena). Pored tog razočarenja svi mi koji smo očekivali i neku mapu evropskog tipa poput Černarusije dodatno smo razočarani, jer su nam svi ovi prostori nekako daleki i ne liče na naše podneblje na koje smo navikli na Černarus mapi. Ovde je prevladalo u trojci izgleda egzotika i turistički krajevi, jer kao što je svima poznato Černarus i Takistan mape iz ArmA2 nemaju more, što bi značilo da bi onda Arma3 ronioci ostali na suvom.


Image

Image

Vreme će pokazati šta se iza brega valja i šta je od svih ovih naklapanja i rekla kazala zapravo istina. Po samim 'in-game' fotkama, ja bih lično na ovu vrućinu najviše voleo da sam ovaj civil gore koji se vozika džet skijem po moru što znači definitivno da će biti i neki civilian update pack uz ostrvo – oči ne lažu i to što vidimo je 100% novi addon update pack barem za civile... nove naoružane frakcije niti vozila nisam video osim civilnog aviona koji nadleće neki površinski kop (iz kojeg se vadi neka ruda) i baš mi štrči u odnosu na prirodne lepote ovog novog ostrva, ali avaj, zdrav ekosistem nesme nikako biti prepreka multinacionalnim korporacijama koji siluju prirodne lepote širom sveta pa tako i u armi. Nadamo se barem da ovo tropsko ostrvo i sve ostalo što će uz njega ići neće biti skupo kao DLC, jer onda ništa neće biti od letovanja u armi ako bude preskupo, a neki čak prićaju po forumima i sajtovima koji se bave fenomenom armakoholizma da će isti update možda biti free, dok drugi pričaju da će biti poseban standalone za ArmA3. Kako bilo da bilo nama običnim smrtnicima preostaje da sačekamo samo da vreme pokaže svoje i da vidimo šta će od svega toga zaista biti.
Napomena: Zabranjeno je preuzimanje ovog teksta u celini ili njegovom delu bez dozvole autora i navodjenja izvora odakle je članak preuzet, a to je ArmA2 & ArmA3 Srbija Klub kao i bez navođenja sajta odnosno ove internet adrese to jest da da je tekst preuzet iz ove sekcije vesti na forumu. Dalji razvoj situacije pratimo u vezi nove mape i bićete informisani preko ovog topika na forumu da ne bih sada gubio vreme i isti objavljivao preko bloga...Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

NOVA MAPA ZA ARMA3 - TANOA OSTRVO

PostPosted by Petar » June 17th, 2015, 3:29 pmARMA3 NOVA MAPA
PACIFIČKO OSTRVO 'TANOA'


Oficijelni video klip Bohemia Interaktiv Studija vezano za novu mapu Tanoa:Prema onome što nam je BIS zvanično saopštio novi teren sa ostalim pratećim objektima će izaći na tržište preko Steama ali tek u prvoj polovini 2016. godine, a sama mapa tj. novo ostrvo Tanoa imaće preko 100 kilometara kvadratnih i to se odnosi samo na kopnenu masu što je zaista impozantan prostor za sandbox igralište. Ostrvo ima bujnu vegetaciju, istorijska znamenja ali isto tako i moderne gradjevine... pratićemo i dalje ovaj novi Expansion pack projekat da vidimo šta će nam novo doneti i koliko para će koštati. Do sledećeg javljanja... vidimo se u armi.


Više o novoj mapi 'Tanoa' možete pogledati preko ovog linka ovde.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

NOVA MAPA ZA ARMA3 - TANOA OSTRVO

PostPosted by Petar » August 25th, 2015, 9:45 pm

Developer Diary
Welcome To Tanoa

Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

TANOA NOVA MAPA ZA ARMA3

PostPosted by Petar » June 10th, 2016, 8:03 pmARMA3 NOVA MAPA
PACIFIČKO OSTRVO 'TANOA'
Uživajte u jednosatnoj turističkoj turi otkrivanja nove mape Tanoa koja je juče uveče puštena preko develepoment beta verzije za sve zagrižene armaholike. Kako izgleda nova mapa koja ide uz APEX DLC dodatak, kakva je vegetacija, kakvi su objekti, kakav je podvodni i životinjski svet… sve to možete videti na ovom klipu. Uživajte dok gledate premijerno ovaj klip i dobrodošli na Tanou, rajski odredište za godišnji odmor i dom bujne tropske vegetacije, jedinstvenih znamenitosti, bogate istorije koja seže sve do kolonijalnog doba i gde se prepliću stara i moderna arhitektura. Šetnja, plivanje, vožnja, letenje i sve to na preko 100 km² arhipelaga smeštenog negde u južnom Pacifiku. Od drugog svetskog rata, kada su se vodile borbe na Tanoi izmedju carskog Japana i SAD i završetka rata pa sve do 2035. godine, Tanoa uživa u periodu dužeg razdoblja prividnog mira i blagostanja, ali je rovita ekonomoska i geopolitička situacija na svetskoj pozornici dovela do destabilizacije čitavog regiona i Tanoa će ovog puta zbog socijalnih i klasnih razlika uroniti u mrak još jednom pocepana gradjanskim ratom zbog čega su mnogi stanovnici tog prepelog ostrva morali da ga napuste dok se na njemu vode surove borbe za prevlast izmedju različitih frakcija i gospodara rata koji žele da preuzmu vlast nad ovim delom sveta.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

TANOA REBELLION - SP & MP MISSION

PostPosted by Petar » June 18th, 2016, 10:26 pmTANOA REBELLION
SP & MP MISSION


Image

Become a rebel and free Tanoa from oppression. This is a slow pace no rush sandbox singlplayer and multiplayer mission for up to 10 players. You where sent as a special forces advisor to recruit and train the opposition sympathizers on Tanoa and to prepare them to start a rebellion! To overthrow the opresor regime of general Batistuta Aliende Bolivar you must to kill all officers on the island who are loyal to the general Batistuta regime. Find that five officers who are members of the Main Staff, kill them all and the rebellion will start.

Image

Sitrep: The island is at the begining of the inevitable civil war so we sent you as part of our black op mission to speed up that proces and overthrown the goverment of this small Republic. For now we have poor intelligence data about the location of the generals hideout, but we know that in every major settlement there is an high ranking officer who is loyal to general Batistuta regime.

Image

Some residents are supporters of the opposition and they will be very happy to join you with weapons and help you in your quest. Red zones on the map are possible enemy locations and green zones can be civilians oppressed by the regime or rebels hideouts marked with green flags. Good luck soldier, and remember: stay out of the road if you want to grow old, use your brain and guerilla tactics all the time!

Image

Note: mission is singlplayer and multiplayer compatible for up to 10 players. Useful tips: Each vehicle could be repaired one time from spare parts stored in the vehicle itself. For the next repairs you should have Toolkit in your backpack or in the vehicle cargo. You can save any gear or equipment you scavenge in your MHQ truck and it will be there even if you deploy or undeploy your mobile base. If the enemy notices your MHQ they will try to destroy it so be careful where you drive or leave your MHQ. If they destroy it mission will fail.


Image

Image


You can download this SP/MP mission on Steam Workshop


=A3SM= Petar wrote:You can download this SP & MP mission from here:

TANOA REBELLION - dropbox download link size 20 Mb
TANOA REBELLION - 1fichier download link size 20 Mb

Civilians and round map markers removed for better FPS, less CPU intensive.
Last mission update on 21.07.2016. and on Steam Workshop also. Cheers!ImageImage

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija


Return to NOVOSTI IZ SVETA ARME - ARMA2 & ARMA3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron