APLICIRANJE ZA ČLANSTVO U KLUBU

Podforum namenjen za prijem potencijalno novih članova ArmA2 & ArmA3 Srbija Kluba, kao i instruktore Kluba

Moderator: Petar

APLICIRANJE ZA ČLANSTVO U KLUBU

PostPosted by Petar » September 30th, 2014, 9:41 pm

АПЛИЦИРАЊЕ ЗА АРМА2 СРБИЈА КЛУБ


ЧЛАНСТВО У КЛУБУ ЈЕ САМО ЗА ОНЕ СТАРИЈЕ ОД 18 ГОДИНА!


На овом месту можете аплицирати (пријавити се) за чланство у АрмА2 Србија Клубу. Само пре него што ваша пријава буде размотрена и верификована од стране неког од инструктора на полигону АрмА2 Србија Клуба (да се уверимо којим вештинама владате) потребно је овде да кажете понешто о себи, тј. одговорите на питања.

ImageПРИЛИКОМ АПЛИЦИРАЊА ОДГОВОРИ НА ОВА ПИТАЊА СУ ОБАВЕЗНИ!

1. Колико година имате?
2. Одакле сте?
3. Колико дуго играте АрмА2?
4. Којим вештинама у АрмА2 располажете користећи АСЕ мод
5. Опишите себе укратко у пар реченица (немојте наводити овде своје име и презиме јер то није потребно)
6. Да ли можете да учествујете у обавезним терминима АрмА2 Србија Клуба?
7. Да ли имате слушалице са микрофоном?
8. Да ли сте инсталирали АрмА2 Србија Мод и АСЕ мод?
9. Да ли поседујете оригиналну копију Арма 2 Оа?

Такође пре него што добијете војну књижицу мораћете да одаберете уникатни плејер профил који подразумева да изаберете изглед вашег лица које већ није заузето од стране неког другог члана клуба и да га немењате све док сте члан клуба! То је обавезно како бисмо се сви могли разликовати у игри по изгледу као у стварном животу. Чланом клуба се постаје тек након провере од стране инструктора да ли задовољавате критеријуме у које обавезно спада и послушност, али не у строго војничком смислу, него да када играмо мисију да слушате оне изнад себе у ланцу командовања, јер самовољно деловање може да угрози поред вашег (виртуелног) живота и животе осталих сабораца. Ко се не буде придржавао тога биће му одузета војничка књижица и сматраће се да више није члан АрмА2 Србија Клуба. Ово наравно не значи да желимо да убијемо у игри зезање и добар провод него само да га поставимо у оне оквире и онај тајминг када је време за зезанцију баш као што је то било овде док су инструктори тестирали полигон и снимали за нове регруте како се изводе поједине радње безбедно на полигону. Полигон ће нам служити за размену знања и вештина, подучавање као и чекање док се не скупи довољан број играча за поједине мисије. Стога је поседовање полигона у вашем мултиплејер фолдеру обавезно за све чланове АрмА2 Србија Клуба.
APLICIRANjE ZA ARMA2 SRBIJA KLUB


ČLANSTVO U KLUBU JE SAMO ZA ONE STARIJE OD 18 GODINA!


[justify]Na ovom mestu možete aplicirati (prijaviti se) za članstvo u ArmA2 Srbija Klubu. Samo pre nego što vaša prijava bude razmotrena i verifikovana od strane nekog od instruktora na poligonu ArmA2 Srbija Kluba (da se uverimo kojim veštinama vladate) potrebno je ovde da kažete ponešto o sebi, tj odgovorite na pitanja.


PRILIKOM APLICIRANjA ODGOVORI NA OVA PITANjA SU OBAVEZNI!

1. Koliko godina imate?
2. Odakle ste?
3. Koliko dugo igrate ArmA2?
4. Kojim veštinama u ArmA2 raspolažete koristeći ACE mod
5. Opišite sebe ukratko u par rečenica (nemojte navoditi ovde svoje ime i prezime jer to nije potrebno)
6. Da li možete da učestvujete u obaveznim terminima ArmA2 Srbija Kluba?
7. Da li imate slušalice sa mikrofonom?
8. Da li ste instalirali ArmA2 Srbija Mod i ASE mod?
9. Da li posedujete originalnu kopiju Arma 2 Oa?

Takođe pre nego što dobijete vojnu knjižicu moraćete da odaberete unikatni plejer profil koji podrazumeva da izaberete izgled vašeg lica koje već nije zauzeto od strane nekog drugog člana kluba i da ga nemenjate sve dok ste član kluba! To je obavezno kako bismo se svi mogli razlikovati u igri po izgledu kao u stvarnom životu. Članom kluba se postaje tek nakon provere od strane instruktora da li zadovoljavate kriterijume u koje obavezno spada i poslušnost, ali ne u strogo vojničkom smislu, nego da kada igramo misiju da slušate one iznad sebe u lancu komandovanja, jer samovoljno delovanje može da ugrozi pored vašeg (virtuelnog) života i živote ostalih saboraca. Ko se ne bude pridržavao toga biće mu oduzeta vojnička knjižica i smatraće se da više nije član ArmA2 Srbija Kluba. Ovo naravno ne znači da želimo da ubijemo u igri zezanje i dobar provod nego samo da ga postavimo u one okvire i onaj tajming kada je vreme za zezanciju baš kao što je to bilo ovde dok su instruktori testirali poligon i snimali za nove regrute kako se izvode pojedine radnje bezbedno na poligonu. Poligon će nam služiti za razmenu znanja i veština, podučavanje kao i čekanje dok se ne skupi dovoljan broj igrača za pojedine misije. Stoga je posedovanje poligona u vašem multiplejer folderu obavezno za sve članove ArmA2 Srbija Kluba.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

APLICIRANJE ZA ČLANSTVO U KLUBU

PostPosted by Petar » September 30th, 2014, 9:54 pm

KADA SU TERMINI ZA OBUKU
i PRIHVAT NOVIH ČLANOVA U KLUB?


Da bi se izbegla silna pokovanja (uznemiravanja) na Team Speak-u dok se članovi kluba nalaze u sobama za igru uvedena su dva redovna termina kada će se obuka i prihvat novih članova vršiti, a to su svaki 1. i 15. kalendarski dan u mesecu u vremenu od 20-21 čas kada i kandidati odnosno novi regruti i instruktori imaju vremena da obuku održe i provere znanje regruta u tome da li su savladali osnovne veštine rukovanja oružjem kao i druge komande koje su neophodne za igranje u multiplejeru, jer je multiplejer isključivo timski rad igre. Soliranje je samo za SP!
ZAŠTO NE TREBA DA UZNEMIRAVAM POKOM?


Svako uznemiravanje članova kluba na TS pokovanjem biće sankcionisano prvo opomenom žuti karton a ukoliko se takvo uznemiravnje pokovanjem nastavi sledi i crveni karton odnosno banovanje sa team speak-a pri čemu će TS moderatori i administratori to i napisati kao razlog za ban, jer zbog velikog interesovanja članovi kluba nisu u stanju da nesmetano igraju više ArmA2 i ArmA3 virtuelni borbeni simulator jer su postali žrtve uznemiravanja onih koji su u lobiju. Kada neko od instruktora ili starijih članova kluba bude bio van igre on će se obratiti onima koji su u lobiju.


Klub od aprila meseca 2015. godine prestaje sa članskim radom jer se u klubu igraju sve moguće igre osim arme.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija


Return to ARMA3 SRBIJA KLUB - INFORMACIJE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron