LISTA TOP 5 NASLOVA 2014

Ovo je podforum koji prati vesti iz sveta arme i aktuelnih naslova kao što su ArmA2 i ArmA3

Moderator: Petar

LISTA TOP 5 NASLOVA 2014

PostPosted by Petar » August 8th, 2014, 8:41 pm

LISTA TOP 5 NASLOVA 2014
A NIGDE NEMA ARMA TROJKE


Kažu da će ovo biti (ili već jesu) prvih pet top naslova za igranje u SP i MP koji će uskoro biti dostupni na tržištu igara za PC, XBOX ili PS3, a svi naslovi su vezani naravno za tematiku nasilja, brutalnosti i ratovanja. Svi naslovi su arkadni i teško da bilo ko više razmišlja o bilo kakvoj vrsti približavanja simulaciji, jer taj žanr zbog težine i komplikovanih komandi široj populaciji postaje odbojan, a samim time i neprofitabilan. Ko hoće da zgrne pare mora da udovoljava tržištu koje ima vremena za igranje, a to izgleda radi i Bohemia Interactive Studio sa svojim poslednjim naslovom u svom serijalu pod nazivom ArmA3. Inače Arma na latinskom znači oklop, a prethodni naslov pre ArmA2 zvao se Armed Assault ili u prevodu Oklopni (oklopljjeni) napad. Koliko će ArmA3 da popuši finasijski u odnosu na ove grafički do jaja nabudžene i open world igre možemo samo da pretpostavimo, ali to je sasvim izvesno da ako BIS okrene ledja svojoj najvernijoj publici kao što su stariji željni realizma - ima da propadne i nestane kao mehur od sapunice... nije ni čudo što je onda Bohemia interactiv u finansijskim problemima. Prosudite sami da li ArmA3 može da se takmiči u svetu arkada sa ovim naslovima ili da im parira na bilo koji način.


1. mesto za koga njegovi kreatori tvrde da će da uzme dobar deo kolača na tržištu arkadnih pucačina (koje sa realizmom imaju isto toliko veze kolika i moja baba sa proizvodnjom ferarija) jeste ni manje ni više nego Call of Duty, pitaj kurac koji po redu (skjuz my frenč), sa zvučnim i bombastičnim nazivom Call of Duty Advanced Warfare. Nakon što je kompanija Activision Blizzard nedavno održala finansijsku konferenciju, šefovi kompanija su u potpunosti uvereni kako će novi Call of Duty Advanced Warfare oboriti sve rekorde... inače ovaj klip koji sam gledao nedoljivo podseća na 2035 godinu u kojoj se i ArmA3 dešava sa nekim iranskim vojnicima iz 21. veka koji izgledaju kao mravi i trče kao bube, a ovo je još gore jer ovde bombe lete a helikopteri ne izgledaju kao helikopteri nego nešto ukršteno sa letećim tanjirima. Po meni lično, ko ovo bude platio da igra taj je budala sa dijagnozom, al ajd' to je ipak samo moje mišljenje i u demokratiji (vladavini prosečnih budala koje glasaju) mišljenje jednog se ne uvažava, pardon ne važi. Eve ga klip pa prosudite sami...
2. mesto će verovatno da pripadne Tom Clancy's naslovu The Division a ko neko ne zna ko je Tom Clancy' i Ubisoft taj verovatno nije nikada igrao Ghost Recon gde je vojnik još uvek izgledao kao vojnik, a puška je bila puška, jer je ispaljivala prave metke umesto današnjih laserskih zraka i kojekakvih ručnih bombi na teledirigovano navodjenje (ko je pogledao prethodni klip mora da se oduševio ovom SF glupošću). Kažu da je ovo najskuplja igrica do sada na svetu, što znači da je u nju je uloženo toliko novca do sada da bi ta količina novca sigurno mogla da otplati spoljni dug neke osrednje banana države... verovali ili ne u nju je utrošeno čak pola milijarde dolara... brrrr... da se čovek usere kolika je to lova, a naravno pare se tamo ne bacaju nego ulažu što znači da naslov mora da zaradi barem onda milijardu da se kaže da nisu propali načisto... wtf? The Division će biti neki vid MMO (Massive Mulitplayer Online) igre, u kojoj će igrači saradjivati medjusobno i pomagati jedni drugima u pokušaju da oslobode planetu Zemlju od zlih nam vanzemaljaca (za koje nam sve vreme govore da ne postoje) i koji su se toliko drznuli da nam okupiraju ovu našu okruglu plavu kućicu koju smo do jaja zatrovali emisijom kojekakvih gasova. Naslov će se igrati kako u singleplayeru tako i u multiplayer-u, a ovo bih mogao da igram i ja (iako sam izbirljiv) jer sam global patriota pa sam osetljiv kada neko ovde na Zemlji hoće da nam zabrani da se trujemo i ratujemo izmedju sebe zbog do sada već oprobano delotvornih razloga i uzroka (političkih, religijskih, pljačkaških zbog kontrole resursa i drugih proverenih budalaština zbog kojih jedni drugima uvek zdušno i sa veseljem možemo da rascopamo glavu). Sram bilo te vanzemaljce kada su se tako obezobrazili da umesto da nas samo kidnapuju i instaliraju kojekakve implante sada su još došli da nam kvare ovakvu super zabavu (ratovanje) u kojoj smo do sada samo mi dvonogi majmuni učestvovali... kako ono beše... homo sapiens, jel?
3. mesto kažu "će da bidne" rezervisano za Battlefield Hardline koji umesto do sada onoga što smo navikli, a to je da se tepamo u ratovima sada malo razvodjnjavamo priču pa se tepamo kao 'žandari i lopovi'. Jebeš posao ako su ovako zamislili novi Battlefield koji u prevodu znači "Bojno polje" gde umesto scene masovnog ratovanja i prolivanja krvi na sve strane kojekavim neprijateljskim silama sada se u ovom naslovu ubijamo bratoubilački jer su bogati jednu grupu sirotinje obukli u plave uniforme, dali im platu i pravo da nose oružje i nadenuli im ime 'policajci' i drugu grupu sirotinje koja je gladna i hoće sve što vole mladi jel i koja je zla, jer nema posla i nade u budućnost pa se takvi kao zlikovci i ponašaju jer otimaju od bogatih i njima niko nije dao pravo da oni nose oružje, ali su zato oni sami sebe ovlastili za to kao i da prisvajaju tudje (po definiciji uzimaju ono što nije njihovo, a pošto od sirotinje nema šta da se uzme moraju da uzimaju od bogatih jel, a u čije ime oni prvi imaju pravo da ubijaju ove druge). Jeb'te koliko ovo liči na GTA San Andreas da sam skoro i pobrkao igre dok sam tražio oficijelni trailer... uverite se sami... War on Crime, ahahahahaha nerealna arkada do srži. Inalče glavni lik je neki detektiv Nik Hendoza koji je umislio da je rođen ukrštanjem Čak Norisa i Prljavog Harija.
4. mesto možda pripadne pucačini Dying Light koja će uskoro izaći na tržište, a koji neodoljivo podseća na DayZ i film World War Z gde ubijate zombije čime god stignete, ali je najbolje kada ih onako dobro nasekirate sikiricom koja je omiljeno oružje DayZ veterana. Izgleda da je u poslednje vreme postalo popularno maltretirati i ubijati jadne zombije samo zato što se razlikuju zbog nas i čude me još kako se nisu oglasile neke nevladine organizacije zbog ovakvog diskriminatorskog ponašanja prema našoj braći i sestrama koji nisu imali sreće kao mi jer su popasli neki opasan virus i sada mi koji nemamo taj virus moramo u masovnom etničkom čišćenju i genocidu da istrebimo taj novi zombi etnos koji se eto nakotio i koji je bio toliko zao da živi u jednom novom besklasnom društvu gde su svi zombiji isti i gde ne vlada potrošački mentalitet "kupuj što više" i koji predstavljaju opasnu pretnju po društveni poredak, jer zamislite zombijima ne treba ništa i oni su srećni tako ni sa čim, čak provereni ljudi koji su bili u njihovoj blizini tvrde da oni uopšte nemaju nikakav osećaj imovine ili vlasništva, baš kao onomad severnoamerički indijanci... a svi znamo kako su oni prošli jel? Pogledajte klip i uverite se sami dal zombiji voze automobile, ili da li ima medju ženskim zombijima sponzoruša... naravno da nema jer njima silikoni ne trebaju za otpale im sise pošto zombiji nisu toliko opterećeni svojim vizuelnim izgledom - njima je bitno da ih ima samo što više i da se lepo druže napadajući vas "etničke čistače" koji ste ušli u igricu da im pokvarite zabavu i da ih sve istrebite!
Na mom 5. mestu favorita nalazi se igra koja će opasno pomrsiti konce istoričarima, jer će nam decu naučiti kako su Rimljani bili dobri momci koji su išli svuda unaokolo po starom svetu i "širili demokratiju, civilizaciju mir i ljubav" ...j'b'te koliko ovo zvuči poznato da bih mogao da se zakunem da sam ovo negde već čuo na TV-u oko pola osam uveče? Eh da, umalo da zaboravim, igrica se zove Ryse: Son of Rome, u prevodu "Uzdignuće: Sin Rima" što nema veze sa vašom erekcijom već znači da ste sigurno neki opasni baja koji je zadenuo mač za pojas i sada ide unaokolo da širi okolo jadnim keltima demokratiju, civilizaciju, puteve i akvadukte u zamenu za njihovo zlato, žene i drugu (besplatnu, naravno robovsku) radnu snagu... ništa nije čudno, prvi začeci modernog kapitalizma u kojem sada živimo. Ko je hteo da se odupre takvim dirljivim nastojanjima da bude "prosvećen" i da ga "civilizuju" - e tu nastupate vi kao taj baja sa mačem koji mora da ih ubedi da ste vi u pravu, a da tzv. "varvari" nemaju pojma i da njima zapravo nije lepo bez vas, a da ujedno i ne poznaju robovlasništvo kao najvažniju granu i pokretača svake ekonomije, što je vama kao rimljaninu sasvim odvratno koliki su oni divljaci kada ne znaju šta je pravno uredjena ekonomija, gde je rob bio samo obična stvarčica, nešto kao danas traktor ili kombajn, skupo za održavanje, ali korisno na njivi pardon latifundiji. Nego da ne širim priču dalje ko bude kupio sebi ovo zadovoljstvo zajebanog i "pravednog" ratnika moćnog "civilizovanog" Rima ima da uživa u odsecanju glava političkim neistomišljenicima.
Ko je sve ovo pročitao svaka mu čast, tekst je nastao dok sam pio popdnevnu kafu i surfovao netom tražeći neku interesantne naslove za igranje, nadam se da sam uspeo i da vas nasmejem malo... inače tekst je moj autorski i zabraneno je njegovo preuzimanje u celosti ili u bilo kom njegovom delu bez dozvole autora tj. mene. C©pyright.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

NOVE VESTI IZ SVETA ARME

PostPosted by Petar » May 23rd, 2015, 10:32 pmA OVO JE ARMA3 U REALISTICI
KADA SE IGRA U OZBILJNOJ EKIPIKao što vidite realistiku, ili barem ono najbliže realistici možete videti saamo u arma naslovu... a evo i nekad nas.ARMA2 & ARMA3 SRBIJA KLUB
PRIVATE MILITARY CONTRACTORS
Beše lepo i slatko dok nas je bilo voljnih za igranje arme subotom u obaveznom terminu od 17-21hImage

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija


Return to NOVOSTI IZ SVETA ARME - ARMA2 & ARMA3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron