Kako instalirati "Povratak na kosovo 1 i 2"

Podforum namenjen za pitanja i odgovore vezano za ArmA2 virtuelni borbeni simulator kao i probleme tokom instalacije

Moderator: Petar

Re: Kako instalirati "Povratak na kosovo 1 i 2"

PostPosted by NikolaRS » February 5th, 2012, 2:50 pm

Gde skinuti sve ove delove, ali ne samo PNK 2 vec i PNK 1 sa svim misijama i kampanjama ?
User avatar
NikolaRS
Регрут
Регрут
 
Posts: 1
Joined: February 5th, 2012, 1:53 am

Re: Kako instalirati "Povratak na kosovo 1 i 2"

PostPosted by Mladja » February 5th, 2012, 3:48 pm

Nema ja mislim to da se skine vise jersu megaupload linkovi mrtvi tacnije sajt je zatvoren. Jedino Pera ako ima na nekim drugim linkovima ili da ti uploaduje.
Udaljen iz ArmA2 Srbija Kluba zbog bahatog, nezrelog i bezobraznog ponašanja i stalnog provociranja administracije kluba, jer zbog činjenice da je radio na ArmA2 Srbija modu sebe je smatrao nedodirljivim i nezamenjlivim. Isfrustrirano ponošanje na team speaku, forumu ili tokom igranja nije dozvoljeno jer remeti red i koheziju =A2SM= kluba kao zajednice. Takodje se bavio zakulisnim radnjam sa drugim odavno udaljenim članovima kluba sa kojima je ogovarao i spletkario, pa čak i pretio drugim starijim članovima kluba odnosno administraciji kluba. Druge članove koji su bili (po njemu) ispod njega (u hijerarhiji) je kinjio na čega je administracija već imala i ranije dovoljan broj pritužbi, jer se ponašao bezobrazno i bahato. Ranije dok je bio administrator team speak-a isti je koristio za zajebanciju i medjusobno kickovanje, rasprave i svadjanje sa ostalim isto tako neozibljnim sada već bivšim članovima. Takođe je ugrozio bezbednsot infrastrukture =A2SM= kluba tako što je dok je bio jedini administrator team speaka dozvolio da TS bude hackovan i hijackovan od strane zlonamernika. Isto tako je uhvaćen od strane Battle Eye-a kako koristi neki od cheat-ova tako da mu je orginalni serial key bio zaplenjen od strane Battle Eye-a, ali poštp mu je orginalni serial kljuć za igru kupljen od strane administracije kluba zbog njegovih aktivnosti na izradi moda to nije smatrao bitnim, jer 15 eura nije dao iz sopstvenog džepa. Takodje pored pretnji je vređao adminsitraciju kluba misleći da neće moći biti odstranjen budući da učestvuje u izradi mod. Obzirom na sve prethodno navedeno udaljen je iz kluba, a što je trebalo možda uraditi i ranije, ali mu se gledalo kroz prste jer kao što je rečeno radio je na izradi moda, što ovoga puta nije bilo odlučujuće da ne bude udaljen pošto je svojim isfrustriranim i bezobraznim ponašanjem prešao sve granice.
User avatar
Mladja
Udaljen iz =A2SM= kluba!
Udaljen iz =A2SM= kluba!
 
Posts: 99
Joined: December 8th, 2011, 5:50 pm
Location: Смед. Паланка, Србија

Re: Kako instalirati "Povratak na kosovo 1 i 2"

PostPosted by Petar » February 5th, 2012, 3:55 pm

Na žalost više nema nigde da se skine PnK1 i PnK2 za Operation Flshpoint, prepustili smo ga istoriji, ali ne i zaboravu jer je ostao na Youtubeu, svi smo prešli da igramo ArmA2 Srbija Mod zbog naprednije grafike i novog engine igre.

ps. Ova tema je zaključana jer više ne igramo PnK1 i PnK2.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Previous

Return to PITANJA i ODGOVORI - POMOĆ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron