ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA

Podforum namenjen za prijem potencijalno novih članova ArmA2 & ArmA3 Srbija Kluba, kao i instruktore Kluba

Moderator: Petar

ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA

PostPosted by Petar » June 3rd, 2012, 3:50 pm

ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA

Image


Управа Клуба wrote:Уводи се једном недељно обавезно играње за све чланове АрмА2 Србија Клуба у периоду - дан субота од 17 до 19 часова - како би сви могли да одиграју барем једном недељно неку квалитетну мисију, а они који праве мисије ће се потрудити да та мисија за тај термин буде најквалитетнија. У том термину ће се играти само са оним додацима (адонима) који сви већ корситимо а то су АрмА2 Србија Мод, Balkan War Mod, или нека страна мисија у зависности од тога шта је тог момента актуелно занимљивије.


ОБАВЕЗНИ ТЕРМИН СВАКА СУБОТА ОД 17-19 ЧАСОВА


Управа Клуба wrote:Сви они који не буду играли дуже од четири недеље узастопно биће удаљени из АрмА2 Србија Клуба у обичне чланове тако да се неће више сматрати чланом А2СМ клуба. Наравно ко буде имао добар разлог као што су одлазак на годишњи одмор или да му је цркао компјутер неће сносити ову санкцију. Ако на ТС буде било више од 9 играча (за толико играча правити мисије због пропусног опсега тунгла) онда се делимо у две или три групе и по један из те групе хостује мисију. Не мора се играти иста мисија, већ свака група за себе може да покрене мисију коју жели.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Re: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

PostPosted by Petar » June 30th, 2012, 6:18 pm

ARMA2 SIX UPDATER - OBAVEZNO!

Da bismo svi imali isti ACE, ACEX, CBA i sve ostalo a da je ujedno najnovije onda je najbolje da koristimo svi ArmA2 six updater kako bismo uvek bili "up to date" i da svi imamo isto ako igramo preko LAN-a ili preko interneta na dedicate serverima kako se ne bi desilo da oni koji nisu "up to date" ne mogu da pristupe jer nemaju istu verziju ACE moda i svega ostalog što ide uz to.


Image


Preko six updatera skinite osnovni ACE + ACEX + ACE RU preset jer svi igramo u ACE modu


OБАВЕЗНО ЈЕ ИМАТИ И ОФИЦИЈЕЛНИ ПЕЧ ЗА ИГРУ

ArmA2 & ArmA2 Operation Arrowhead Patch 1.62
A2:CO compatibility MP patch ( ACR lite )

OБАВЕЗНЕ МАПЕ:

Thirsk Island- величина 233 MB
Mapa Podagorsk - veličina 159 MBImage

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Re: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

PostPosted by Petar » October 11th, 2012, 2:52 pm

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ


- Petak 21 čas 12.10.2012. godina u sobi za adminsitraciju. Sastanak. Pozivaju se svi članovi =A2SM= kluba da prisustvuju kako bi se dogovorili oko organizacije i daljeg igranja, kao i oko činova i drugih stvari.

    Na dnevni red mogu da se stavi sve teme od strane starijih članova pa ćemo ih razmotriti i doneti neke odluke koje bi trebale da budu obavezujuće za sve članove, poput npr. jednom nedeljno obavezno igranje neke naše misije iz perioda 90-tih ili sa Vojskom Srbije i tsl. Konačno da se dogovorimo i oko tih vojnih knjižica i da se usaglasimo oko sistema nagradjivanja itd.
User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Re: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

PostPosted by Petar » October 15th, 2012, 2:37 pm

VAŽNO OBAVEŠTENJE U VEZI DONETIH ODLUKA

Na sastanku održanom dana 12.10.2012. godine na kojem je prisustvovala većina aktivnih starijih i mladjih članova =A2SM= kluba donete su konsenzusom svih članova neke opšteobavezujuće odluke kojih bi svi trebali nadalje da se pridržavamo dosledno i bez izuzetka, a to su sledeće odluke:

    1. odluka da svi članovi iz addona izbace JTD fire & smoke addon. Navedeni addon je uklonjen odavde.

    2. odluka da novi članovi postaju punopravni članovi tek kada prođu obuku i odigraju par misija sa nekima od starijih članova kako bi se uverili u to da li su potencijalni kandidati za punopravno članstvo timski igrači i tek tada kada se na moderatorskoj tematici stariji članovi (ili instruktori) izjasne da su savladali sve u vezi ArmA2 da tek tada ti članovi foruma postaju punopravni članovi kluba, a šta podrazumeva sledeće: pristup privatnom delu foruma koji je namenjen samo članovima =A2SM= kluba, kao i to da tek tada mogu da stave i nose oznake =A2SM= kluba (tzv. clan tag). Obavezno je i da se meni kao administratoru dostave na privatnu poruku na forumu da ih aktiviram i da mi daju uniquie ID brojeve iz igre kako bi bili dodati na listu članova.

    3. odluka je da svi članovi moraju da postave svoje avatare sa foruma, koji su "unique game face" iz igre, u svoj profil na Team Speaku iz razloga kako bi se izbegle zabune i kako bi svi mogli da povežu likove sa foruma sa likovima iz igre, a samim time i likovima na Team Speaku. Time će biti identifikacija svakog člana pojačana i uvedena sigurnija personalizacija istih.

    4. odluka je odluka o uvođenju evidencije u vojne knjižice sa jedinstvenim likovima iz igre (unioqe face) kao i VES-ovima, gde će biti dve vojno-evidencione specijalnosti, prva koju svaki član kluba bira za sebe shodno svojim afinitetima, a druga koje će morati da se polaže pred instruktorima radi verifikacije stečenih znanja i veština odnosno osposobljenosti za željeni VES.

Sastanak je trajao sat vremena i sve odluke koje su donete su opšteobavezujuće od 12.10.2012. godine
User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Re: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

PostPosted by Petar » January 9th, 2013, 3:30 am

VAŽNO OBAVEŠTENJE


Do donošenja pravilnika o dodeli medalja kao i disciplinskog pravilnika sve signature su ukinute, a medalje suspenedovane. Sa dodelom medalja će se nastaviti kada oba pravilnika stupe na snagu.
User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Re: ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

PostPosted by Petar » January 21st, 2013, 9:23 pm

VAŽNO OBAVEŠTENJE


NEČASNO UDALJENI ČLANOVI KLUBA:

Razlozi za udaljavanje iz ArmA2/ArmA3 Srbija Kluba:
Image


Administrator wrote:Samovoljno napustio klub pri tome nečasno postupivši tako što je prisvojio server ArmA2 Srbija Kluba za koji su drugi platili svojim novcem. Isto je pokušao da uradi i sa Team Speakom kluba. Ukoliko neko bude tražio novac na povrat administracija kluba moli da se obrate njemu (Jastrebu) lično, jer uprava ArmA2 Srbija Kluba nema nikakve veze sa time obzirom da su sve uplate za server išle na njegov račun. Zbog svega navedenog udaljen je iz članstva kluba zbog tog nečasnog postupka, uskraćen mu je pristup na forum i team speak ArmA2 Srbija Kluba, a klub ne želi više da ima bilo kakav oblik kontakta sa ovom osobom, jer je ista osoba izneverila ukazano joj poverenje. Obzirom da je nečasno napustio klub ražalovan je u pogledu čina, a sve medalje su mu uklonjene iz profila zbog tog nečasnog i sramnog postupka.
Image


Administrator wrote:Udaljen iz kluba zbog nedisciplinovanog ponašanja koja su štetila ArmA2 Srbija klubu kao organizovanoj i disciplinovanoj zajednici igrača gde važi pravilo uzajamnog poštovanja članova kluba, a ne spletkarenja, zakulisnih radnji, podjebavanja i podbadanja drugih starijih članova kluba, prepiranja sa administracijom kluba i prekršenog obećanja da se takve aktivnosti više neće ponavljati i da će se više vremena provoditi aktivno u igri, a ne u mlaćenju prazne slame i glupiranja po forumu ili team speaku iz dokonosti odnosno besposlenosti. Dok je bio na dužnosti instruktora zanemarivao je dužnost prihvata novih članova u klub tako što je radije igrao wasteland ili dayz umesto da vrši obuku potencijalno novih članova kluba. Dok je bio moderator na forumu i team speak-u takođe nije vršio svoju dužnost odgovorno i savesno nego je ovlašćenja zloupotrebljavao da se medjusobno kickuje odnosno zajebava sa drugim isto tako neozbiljnim članovima kluba koji su takođe udaljeni iz ArmA2 Srbija Kluba zbog svog nezrelog ponašanja.
Image


Administrator wrote:
Udaljen iz ArmA2 Srbija Kluba zbog bahatog, obesnog, nezrelog i bezobraznog ponašanja i stalnog provociranja administracije kluba, jer zbog činjenice da je radio na ArmA2 Srbija modu sebe je smatrao nedodirljivim i nezamenjlivim. Isfrustrirano ponošanje na team speaku, forumu ili tokom igranja nije dozvoljeno jer remeti red i koheziju =A2SM= kluba kao zajednice. Takodje se bavio zakulisnim radnjam sa drugim odavno udaljenim članovima kluba sa kojima je ogovarao i spletkario, pa čak i pretio drugim starijim članovima kluba odnosno administraciji kluba. Druge članove koji su bili (po njemu) ispod njega (u hijerarhiji) je kinjio na čega je administracija već imala i ranije dovoljan broj pritužbi, jer se ponašao bezobrazno i bahato. Ranije dok je bio administrator team speak-a isti je koristio za zajebanciju i medjusobno kickovanje, rasprave i svadjanje sa ostalim isto tako neozibljnim sada već bivšim članovima. Takođe je ugrozio bezbednost infrastrukture =A2SM= kluba tako što je dok je bio jedini administrator team speaka dozvolio da TS bude hackovan i hijackovan od strane zlonamernika. Isto tako je uhvaćen od strane Battle Eye-a kako koristi neki od cheat-ova tako da mu je orginalni serial key bio zaplenjen od strane Battle Eye-a, ali pošto mu je orginalni serial kljuć za igru kupljen od strane administracije kluba zbog njegovih aktivnosti na izradi moda to nije smatrao bitnim, jer 15 eura nije dao iz sopstvenog džepa. Takodje pored pretnji je vređao adminsitraciju kluba misleći da neće moći biti odstranjen budući da učestvuje u izradi moda. Obzirom na sve prethodno navedeno udaljen je iz kluba, a što je trebalo možda uraditi i ranije, ali mu se gledalo kroz prste jer kao što je rečeno radio je na izradi moda, što ovoga puta nije bilo odlučujuće da ne bude udaljen pošto je svojim isfrustriranim, obesnim i bezobraznim ponašanjem prešao sve granice kulturnog i civilizovanog ponašanja.
Image


Administracija wrote:Udaljen iz kluba zbog stalne svađalačke prirode, uvek spreman da se nešto raspravlja i da se preganja sa administracijom kluba zbog lečenja svog ličnog nezadovoljstva iz privatnog života, nesposoban da prihvati autoritete u životu, a svoje komplekse kompenzuje na taj način što se uvek suprostavlja svemu što je bilo usmereno na red i disciplinu kako na forumu tako i na TS gde je uvek bio spreman da se svadja sa administracijom kako bi kod mladjih i nezrelih, a sada već bivših članova kluba, zadobio "poene" za svoje frajerisanje i time im se nametnuo kao idol negativne socijalizacije i svojevrsni (anti)heroj. Nije bio sposoban za konstruktivne razgovore osim one u kojima je lično dominirao kao nekakav junak iz stripova. Priznao je da je u klubu i da dolazi da igra ArmA2 virtuelni borbeni simulator samo zato što je nezadovoljan sopstvenim životom i da na taj način mora da prazni svoj negativan naboj. Pošto navedena ponašanja nisu dozvoljena odstranjen je iz kluba, a obzirom da nije služio vojsku nije naučio ni da poštuje autoritete ili starije od sebe. Od sada će svoje probleme nezdrave prirode da rešava na drugom mestu jer isfrustrirano ponašanje nije ponašanje koje je poželjno u ovoj zajednici.Image


Administracija wrote:
Uklonjen iz ArmA2 Srbija Kluba zbog pokušaja ubacivanja i špijuniranja za nezrele i neozbiljne članove koji su udaljeni iz kluba i zbog pokušaja pravljenja paralelnih struktura, a kada je direktno pitan da li je to istina slagao je u trenutku, a kada je uhvaćen u laži branio se kako to nije tačno i pored predočenih dokaza. Pošto je laganje primereno samo takvoj neozbiljnoj i nezreloj populaciji tinejdžera koja nije više u klubu isti je i udaljen iz ArmA2 Srbija Kluba zbog iznetih nečasnih postupaka.

IZBAČEN IZ A2SM/A3SM KLUBA 11.12.2013. GODINE

ImageAdministracija wrote:Zbog svog nezrelog ponašanja, klinačkog mentaliteta i asocijalne i maliciozne zloupotrebe poverenih mu ovlašćenja na Team Speaku A2SM/A3SM kluba sada već bivši član kluba Djole je banovan permanetno. Takvim nezrelim osobama nije mesto medju zrelim ljudima i ozbiljnom i organizovanom zajednicom igrača ArmA2 i ArmA3 virtuelnog borbenog simulatora kao što ja A2SM/A3SM klub. Imenovani član od danas može jedino da igra ArmA2 ili ArmA3 u multiplejeru samo sa sebi sličnima na nekom drugom mestu, a savetovao bih mu i jedan pregled kod psihijatra obzirom da njegovo ponašanje više liči na ponašanje nekog trinaestogodišnjaka u pubertetu negoli odraslom čoveku koji je prešao dvadesetu godinu životu. Svakom eliminacijom ovakvih štetočinskih članova naša zajednica igrača postaje samo jača i jača jer je u stanju i sposobna je da pročisti svoje redove od onih koji ne zaslužuju da budu u njoj jer se nisu ponašali timski i drugarski prema ostalim članovima. Želimo mu sve najbolje medju njemu sličnima, a njegovo udaljenje iz kluba nas je samo ojačalo i oslobodilo jedne asocijalne osobe kojoj nije mesto medju nama.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA

PostPosted by Petar » February 12th, 2015, 12:48 pm

VAŽNO OBAVEŠTENJE


Image


ArmA2 & ArmA3 Srbija Klub je prestao sa radom nakon nekoliko godina postojanja iz čega proizilazi da su sve aktivnosti kluba obustavljene. To znači da se više ne vrši prihvat u novo članstvo, team speak je ugašen, a forum je zaključan. Klan tag je medjutim ostao i bivši članovi kluba koji žele da koriste oznaku našeg sada već bivšeg kluba to mogu i dalje da čine naravno samo ukoliko su se nalazili na listi članova kluba. Sa ponosom smo nosili oznaku kluba, a ja ću to i dalje činiti. Ko bude igrao armu možda se i sretnemo u nekoj igri. Svako dobro svima.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

ВАЖНA ОБАВЕШТЕЊA

PostPosted by Petar » July 28th, 2016, 2:51 am

VAŽNO OBAVEŠTENJE


Svi koji imaju orginal ArmA3 virt. borbeni simulator a žele da igraju sa nama u MP-u neka dodji na Team Speak: tsnl1.vilayer.com:10004 Gvozdeni puk prima nove članove, dok ArmA2 & ArmA3 Srbija klub više ne regrutuje ...Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija


Return to ARMA3 SRBIJA KLUB - INFORMACIJE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron