Kako pokrenuti ArmA2 Srbija Mod preko Steama?

Podforum namenjen za pitanja i odgovore vezano za ArmA2 virtuelni borbeni simulator kao i probleme tokom instalacije

Moderator: Petar

Kako pokrenuti ArmA2 Srbija Mod preko Steama?

PostPosted by obren2obren » May 7th, 2012, 8:59 pm

Moje postovanje svim ArmA ratnicima. Izvinjavam se ukoliko je moje pitanje vec negde objasnjeno, ja nisam uspeo da nadjem FAQ na ovom forumu. Posedujem igre ArmA 2 i ArmA 2 OA na Steamu, bezuspesno pokusavam da pokrenem Vas mod, ukoliko imate vremena da mi objasnite korak po korak kako pokrenuti Srbija mod bio bih vam zahvalan. Takodje sam instalirao i Balkan Wars Mod sa kojim nisam imao problema. Hvala svima.
User avatar
obren2obren
Регрут
Регрут
 
Posts: 2
Joined: May 7th, 2012, 7:41 pm

Re: Kako pokrenuti mod preko Steama?

PostPosted by Mladja » May 7th, 2012, 9:07 pm

Hmm instaliras ga na isti nacin kao sto si instalirao i Balkan War Mod. Samo sto nas ima instalaciju. Instaliras ga u neki drugi folder i zati sve fajlove iz naseg moda sto si dobio iz addons foldera kopiras tamo u expansion/addons gde ti je ArmA Instalirana. Ne znam kako ide instalacija preko Steama jer niko od nas ovde ne poseduje Original DVD od ArmAe.
Udaljen iz ArmA2 Srbija Kluba zbog bahatog, nezrelog i bezobraznog ponašanja i stalnog provociranja administracije kluba, jer zbog činjenice da je radio na ArmA2 Srbija modu sebe je smatrao nedodirljivim i nezamenjlivim. Isfrustrirano ponošanje na team speaku, forumu ili tokom igranja nije dozvoljeno jer remeti red i koheziju =A2SM= kluba kao zajednice. Takodje se bavio zakulisnim radnjam sa drugim odavno udaljenim članovima kluba sa kojima je ogovarao i spletkario, pa čak i pretio drugim starijim članovima kluba odnosno administraciji kluba. Druge članove koji su bili (po njemu) ispod njega (u hijerarhiji) je kinjio na čega je administracija već imala i ranije dovoljan broj pritužbi, jer se ponašao bezobrazno i bahato. Ranije dok je bio administrator team speak-a isti je koristio za zajebanciju i medjusobno kickovanje, rasprave i svadjanje sa ostalim isto tako neozibljnim sada već bivšim članovima. Takođe je ugrozio bezbednsot infrastrukture =A2SM= kluba tako što je dok je bio jedini administrator team speaka dozvolio da TS bude hackovan i hijackovan od strane zlonamernika. Isto tako je uhvaćen od strane Battle Eye-a kako koristi neki od cheat-ova tako da mu je orginalni serial key bio zaplenjen od strane Battle Eye-a, ali poštp mu je orginalni serial kljuć za igru kupljen od strane administracije kluba zbog njegovih aktivnosti na izradi moda to nije smatrao bitnim, jer 15 eura nije dao iz sopstvenog džepa. Takodje pored pretnji je vređao adminsitraciju kluba misleći da neće moći biti odstranjen budući da učestvuje u izradi mod. Obzirom na sve prethodno navedeno udaljen je iz kluba, a što je trebalo možda uraditi i ranije, ali mu se gledalo kroz prste jer kao što je rečeno radio je na izradi moda, što ovoga puta nije bilo odlučujuće da ne bude udaljen pošto je svojim isfrustriranim i bezobraznim ponašanjem prešao sve granice.
User avatar
Mladja
Udaljen iz =A2SM= kluba!
Udaljen iz =A2SM= kluba!
 
Posts: 99
Joined: December 8th, 2011, 5:50 pm
Location: Смед. Паланка, Србија

Re: Kako pokrenuti mod preko Steama?

PostPosted by obren2obren » May 7th, 2012, 10:18 pm

Hvala na odgovoru, Mladjo. Uspesno sam instalirao mod i zaista je vrhunski odradjen. Izgleda da sam imao problema sa ACE modom, ali sam uspeo da ga resim reintalacijom. Svaka cast svima koji su ucestvovali u pravljenju ovog moda. Sad jos samo da nabavim mikrofon pa da se pridruzim multiplejer akciji. Pozdrav!!!
User avatar
obren2obren
Регрут
Регрут
 
Posts: 2
Joined: May 7th, 2012, 7:41 pm

Re: Kako pokrenuti mod preko Steama?

PostPosted by paiN » July 25th, 2012, 8:43 pm

Imam isti problem kako god uradim ne moze, jel moze neko da mi pomogne ? :(
User avatar
paiN
Регрут
Регрут
 
Posts: 1
Joined: July 25th, 2012, 1:56 am

Re: Kako pokrenuti mod preko Steama?

PostPosted by Anthony » July 31st, 2012, 8:52 pm

Tek sam skontao ovaj topic, dodajte me na Steam-u (anthonyat33) pa ću sve da vam objasnim.
User avatar
Anthony
 
Posts: 7
Joined: November 6th, 2011, 2:10 am
Location: Novi Sad


Return to PITANJA i ODGOVORI - POMOĆ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron