ШТА ЈЕ АРМА2 СРБИЈА МП КЛУБ

Podforum namenjen za prijem potencijalno novih članova ArmA2 & ArmA3 Srbija Kluba, kao i instruktore Kluba

Moderator: Petar

ШТА ЈЕ АРМА2 СРБИЈА МП КЛУБ

PostPosted by Petar » February 7th, 2012, 4:54 pm

ШТА ЈЕ АРМА2 СРБИЈА МП КЛУБ?


Да бисте знали разлику између чланова форума и чланова АрмА2 Србија МП Клуба
потребно је да прочитате овај кратак текст у коме ће све бити објашњено.


Image


=A2SM= klub je organizovana zajednica igrača organizovana po vojnom ustrojstvu baziranom na virtuelnom obliku Vojske Srbije koja promoviše timski rad, komunikaciju i taktiku kako bi izvršavali razne zadatke tokom igranja. Klub nije ni na koji način povezan sa vojskom u bilo kom obliku ili na bilo koji način, mi samo želimo da igramo ArmA2 virtuelni borbeni simulator na svim njegovim nivoima onako kako je ArmA2 simulator i zamišljen da se igra kao relna vojna ili ratna simulacija. Naš cilj je da obezbedimo podršku za sve one igrače ArmA2 koji su slični nama i koji žele da budu deo jedne šire celine odnosno grupe koja radi timski, komunicira tokom igranja i koristi se raznim taktikama za razne borbene situacije kako na zemlji tako i u vazduhu.

- Чланови овог форума не постају аутоматски и чланови АрмА2 Србија МП Клуба - Да би неко постао члан АрмА2 Србија Клуба потребно је да аплицира (пријави се) за чланство у АрмА2 Србија МП Клубу на страници (теми) која је посебно предвиђена за то, а то је ова тема.

- Ко су чланови АрмА2 Србија МП Клуба - Чланови АрмА2 Србија МП клуба су само они који су аплицирали за чланство у овом клубу, а потребно је да имају инсталиран АрмА2 или АрмА3 виртуелни борбени симулатор као и АрмА2 односно АрмА3 Србија Мод инсталиран и да прођу обуку са неким од старијих чланова Клуба који ће као искусни инструктори извршити тестирање знања, способности, послушности и озбиљности сваког кандидата. Ова обука је уједно и због тога да се уверимо да ли сте тимски уграч који је уједно као најнижи по чину способан да слуша наређења надређених што је битно за успех сваке виртуелне борбене акције у којој се нађемо.

- Како се разликују чланови форума од чланова АрмА2 Србија Клуба - Чланови форума имају у свом ранкинг систему борбени надимак исписан црвеном бојом и та "боја крви" се не добија по броју постова, већ по чланству у клубу јер је сваки потенцијални кандидат који је прошао обуку и на њој "крварио" слушајући беспоговорно инструкторе засслужио да носи ту боју крви. Такође чланови АрмА2 Србија Клуба имају систем рангирања у виду војних чинова који ће им визуелно одређивати позицију у оквиру клуба, као и војне књижице које ће им бити подељене са фотографијом која је јединствена њиховом виртуелном борцу тј. профилу играча односно аватара на форуму. У војним књижицама биће евидентирана и војно-евиденцион специјалност сваког члана клуба, посебна знања и вештине као и чин који имају.

- Да ли чланови форума могу да играју АрмА2 Србија Мод са члановима Клуба - Одговор је врло крата и јасан: НЕ МОГУ! Чланови форума могу да играју са осталим члановима форума АрмА2 Србија мод (или неки други мод) али не могу да играју са члановима АрмА2 односно АрмА3 Србија Клуба док не аплицирају и не добију препоруку инструктора АрмА2 Србија Клуба да су превасходно и на првом месту нормални, озбиљни, знају да играју АрмА2, да могу да се обуздају и контролишу, да могу да буду послушни када треба и да се зезају са нама када треба, а не да су ту да осталима покваре игру и да се понашају као инфантилне и емоционално незреле личности.

- Када играју чланови АрмА2 Србија МП Клуба - За онлајн играње биће утаначено односно одређено фиксно време које ће бити "обавезно" за све чланове АрмА2 & АрмА3 Србија Клуба, а то је субота поподне од 17 до 19 часова! То време значи да ћете бити у обавези да четири пута месечно у то време будете присутни када ће бити "обавезно" присуство у борби, али не у том смислу да онај који изостане из неког разлога трпи неке санкције него чисто из практичних разлога да се не бисмо вијали по форуму и Теам Спику ко је када слободан за игру, већ ће свако онда моћи да планира 4 пута месечно да ће увек бити довољан број сабораца који су спремни да се ухвате у коштац са непријатељским пикселима.
АрмА 2 мултиплејер клуб је увек отворен за нове чланове. Добродошли су нам војници свих специјалности, па чак и нови ''гуштери'' спремни да науче да играју овај виртуелни борбени симулатор са нама.
Услов је да будете старији од 18 година!

Шта вам нудимо:

  • Модови и мисије непревазиђеног квалитета, и једну од ретких модификација у свету игара у којима се налазе верни модели војске Југославије, Србија па и шиптарских терориста.
  • Често играње мисија, квалитетне туторијале за играње Арме, као и практична упутства на полигуну мултиплејер клуба.
  • Озбиљне и реалне мисије, на верно пренесеном виртуалном терену Косова и Метохије.
  • Могућност напредовања, добијања чинова и ордена.
  • Систем чинова сличан систему ВЈ и ВС у стварности, али у опуштеном окружењу.
  • Реалистичне тактике и наоружање.

Шта очекујемо од вас?

  • Поседовање ТС3 и микрофона (забрањено је типкање текста у игри!)
  • Очекујемо да барем једном недељно одиграте мисију са нама.
  • Очекујемо да сте способни да пратите наређења и да будете озбиљни приликом играња.
  • Очекујемо и да имате здрав смисао за хумор. Ово није место за фанатике и будале.Image

Image


User avatar
Petar
Urednik - Administrator
Urednik - Administrator
 
Posts: 819
Joined: September 12th, 2011, 3:19 pm
Location: Srbija

Return to ARMA3 SRBIJA KLUB - INFORMACIJE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© ArmA2 Srbija Klub
Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron